Pelagisk kvalitet Sesongvariasjoner i næringsverdi og fettsammensetning i NVG sild og makrell
Research report
Published version
![Thumbnail](/sintef-xmlui/bitstream/handle/11250/2612101/A065018%2b-%2bPelagisk%2bkvalitet.Sesongvariasjoner%2bi%2bn%25C3%25A6ringsverdi%2bog%2bfettsammensetning.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Date
2006-02-02Metadata
Show full item recordCollections
- Publikasjoner fra CRIStin - SINTEF Ocean [1369]
- Rapporter fra SINTEF Ocean [452]
- SINTEF Ocean [1443]
Abstract
Målet med dette delprosjektet har vært å øke kunnskapen om variasjon i kjemisk sammensetning i NVG sild og makrell som funkjson av fangssesong, fiskestørrelse samt hvor i fisken prøvene taes ut. En systematisk kartlegging av innhold av fett, omerga-3, protein, vann og aske er derfor gjennomført i den perioden hvor det utføres kommersiell fangst av disse artene