Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFalch, Eva
dc.contributor.authorAursand, Ida Grong
dc.contributor.authorDigre, Hanne
dc.date.accessioned2019-09-02T15:25:37Z
dc.date.available2019-09-02T15:25:37Z
dc.date.created2015-09-24T18:13:25Z
dc.date.issued2006-02-02
dc.identifier.isbn8214038774
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2612101
dc.description.abstractMålet med dette delprosjektet har vært å øke kunnskapen om variasjon i kjemisk sammensetning i NVG sild og makrell som funkjson av fangssesong, fiskestørrelse samt hvor i fisken prøvene taes ut. En systematisk kartlegging av innhold av fett, omerga-3, protein, vann og aske er derfor gjennomført i den perioden hvor det utføres kommersiell fangst av disse artenenb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherSINTEF Ocean ASnb_NO
dc.relation.ispartofSINTEF Rapport
dc.relation.ispartofseriesSINTEF Ocean AS rapporter;A065018
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectPelagisk fisknb_NO
dc.subjectLipid sammensetningnb_NO
dc.subjectNæringsverdinb_NO
dc.subjectPrøveuttaknb_NO
dc.subjectProximate compositionnb_NO
dc.subjectPelagic fishnb_NO
dc.subjectLipid compositionnb_NO
dc.subjectSamplingnb_NO
dc.titlePelagisk kvalitet Sesongvariasjoner i næringsverdi og fettsammensetning i NVG sild og makrellnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.rights.holder© SINTEF Oceannb_NO
dc.identifier.cristin1268631
cristin.unitcode7566,2,0,0
cristin.unitnameSjømatteknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal