dc.contributor.author | Falch, Eva | |
dc.contributor.author | Aursand, Ida Grong | |
dc.contributor.author | Digre, Hanne | |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T15:25:37Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T15:25:37Z | |
dc.date.created | 2015-09-24T18:13:25Z | |
dc.date.issued | 2006-02-02 | |
dc.identifier.isbn | 8214038774 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2612101 | |
dc.description.abstract | Målet med dette delprosjektet har vært å øke kunnskapen om variasjon i kjemisk sammensetning i NVG sild og makrell som funkjson av fangssesong, fiskestørrelse samt hvor i fisken prøvene taes ut. En systematisk kartlegging av innhold av fett, omerga-3, protein, vann og aske er derfor gjennomført i den perioden hvor det utføres kommersiell fangst av disse artene | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | SINTEF Ocean AS | nb_NO |
dc.relation.ispartof | SINTEF Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | SINTEF Ocean AS rapporter;A065018 | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.subject | Pelagisk fisk | nb_NO |
dc.subject | Lipid sammensetning | nb_NO |
dc.subject | Næringsverdi | nb_NO |
dc.subject | Prøveuttak | nb_NO |
dc.subject | Proximate composition | nb_NO |
dc.subject | Pelagic fish | nb_NO |
dc.subject | Lipid composition | nb_NO |
dc.subject | Sampling | nb_NO |
dc.title | Pelagisk kvalitet Sesongvariasjoner i næringsverdi og fettsammensetning i NVG sild og makrell | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.rights.holder | © SINTEF Ocean | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1268631 | |
cristin.unitcode | 7566,2,0,0 | |
cristin.unitname | Sjømatteknologi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |