dc.contributor.author | Grimsmo, Leif | |
dc.contributor.author | Almås, Karl Andreas | |
dc.contributor.author | Hognes, Erik Skontorp | |
dc.date.accessioned | 2017-09-27T14:33:33Z | |
dc.date.available | 2017-09-27T14:33:33Z | |
dc.date.created | 2017-09-27T10:24:10Z | |
dc.date.issued | 2017-09-15 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7174-317-8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2457166 | |
dc.description.abstract | Denne rapporten tar for seg to sentrale spørsmål i forbindelse med en potensiell utvikling av et kommersielt fiske etter mesopelagisk fisk:
1) Vil uttaket av mesopelagisk arter kunne påvirke næringsgrunnlaget til matfisk negativt?
2) Hva vil den sannsynlige effekten være dersom, alt annet likt, oljer og proteiner fra mesopelagisk råvare substituerer vegetabilsk råvare til fiskefôr. Hvor mye landbruksproduksjon og jordbruksareal estimert kan frigjøres til produksjon av mat? | nb_NO |
dc.description.sponsorship | Innovasjon Norge | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | SINTEF Ocean | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | SINTEF Ocean;OC2017 A-196 | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.subject | Mesopelagisk fiskeri | nb_NO |
dc.subject | Miljøeffekt | nb_NO |
dc.subject | Fôr til laksefisk | nb_NO |
dc.subject | Vegetabilske råvarer | nb_NO |
dc.subject | Teknologiutvikling | nb_NO |
dc.title | Industriell utvikling av et mesopelagisk fiske - miljøeffekter | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.rights.holder | SINTEF Ocean | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 15 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1498768 | |
cristin.unitcode | 7566,5,0,0 | |
cristin.unitcode | 7566,1,0,0 | |
cristin.unitcode | 7566,2,0,0 | |
cristin.unitname | Prosessteknologi | |
cristin.unitname | Administrasjon | |
cristin.unitname | Fiskeriteknologi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |