dc.contributor.author | Digre, Hanne | |
dc.contributor.author | Jes, Hansen Ulrik | |
dc.date.accessioned | 2017-07-14T15:45:26Z | |
dc.date.available | 2017-07-14T15:45:26Z | |
dc.date.created | 2015-09-24T18:12:17Z | |
dc.date.issued | 2005-03-02 | |
dc.identifier.isbn | 82-14-03534-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2448766 | |
dc.description.abstract | I delprosjekt 2 i prosjektet ""Pelagisk kvalitet fra hav til fat"" ble det i 2003 gjennomført en kartlegging av dagens situasjon mht. fangsting og håndtering av pelagisk fisk og detble etablert en status angående fiskens kvalitet. På bakgrunn av disse resultatene og ei vurdering av hvilke faktorer som potensielt kan gi større kvalitetsgevinst ble det i prosjektgruppa besluttet å gå videre til fase to i prosjektet | nb_NO |
dc.description.sponsorship | FHL, Fiskeri og Havbruksnæringens forskningsfond, Innovasjon Norge, Norges forskningsråd | nb_NO |
dc.language.iso | mis | nb_NO |
dc.publisher | SINTEF Fiskeri og Havbruk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | SINTEF Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | SINTEF Fiskeri og Havbruk;A055019 | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.subject | Kvalitet på filet | nb_NO |
dc.subject | NVG Sild (norsk vårgytende) | nb_NO |
dc.subject | Makrell | nb_NO |
dc.subject | Fangstbehandling | nb_NO |
dc.title | "Pelagisk kvalitet - fra hav til fat" - Forholdet mellom redskap og kvalitet på pelagisk fisk | nb_NO |
dc.title.alternative | ""Pelagisk kvalitet - fra hav til fat"" Forholdet mellom redskap og kvalitet på pelagisk fisk | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.rights.holder | SINTEF Ocean | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1268606 | |
cristin.unitcode | 7566,5,0,0 | |
cristin.unitcode | 7566,2,0,0 | |
cristin.unitname | Prosessteknologi | |
cristin.unitname | Fiskeriteknologi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |