Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorDigre, Hanne
dc.contributor.authorJes, Hansen Ulrik
dc.date.accessioned2017-07-14T15:45:26Z
dc.date.available2017-07-14T15:45:26Z
dc.date.created2015-09-24T18:12:17Z
dc.date.issued2005-03-02
dc.identifier.isbn82-14-03534-1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2448766
dc.description.abstractI delprosjekt 2 i prosjektet ""Pelagisk kvalitet fra hav til fat"" ble det i 2003 gjennomført en kartlegging av dagens situasjon mht. fangsting og håndtering av pelagisk fisk og detble etablert en status angående fiskens kvalitet. På bakgrunn av disse resultatene og ei vurdering av hvilke faktorer som potensielt kan gi større kvalitetsgevinst ble det i prosjektgruppa besluttet å gå videre til fase to i prosjektetnb_NO
dc.description.sponsorshipFHL, Fiskeri og Havbruksnæringens forskningsfond, Innovasjon Norge, Norges forskningsrådnb_NO
dc.language.isomisnb_NO
dc.publisherSINTEF Fiskeri og Havbruknb_NO
dc.relation.ispartofSINTEF Rapport
dc.relation.ispartofseriesSINTEF Fiskeri og Havbruk;A055019
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectKvalitet på filetnb_NO
dc.subjectNVG Sild (norsk vårgytende)nb_NO
dc.subjectMakrellnb_NO
dc.subjectFangstbehandlingnb_NO
dc.title"Pelagisk kvalitet - fra hav til fat" - Forholdet mellom redskap og kvalitet på pelagisk fisknb_NO
dc.title.alternative""Pelagisk kvalitet - fra hav til fat"" Forholdet mellom redskap og kvalitet på pelagisk fisknb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.rights.holderSINTEF Oceannb_NO
dc.identifier.cristin1268606
cristin.unitcode7566,5,0,0
cristin.unitcode7566,2,0,0
cristin.unitnameProsessteknologi
cristin.unitnameFiskeriteknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal