Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBreien, William Topper
dc.contributor.authorAursand, Ida Grong
dc.contributor.authorAursand, Marit
dc.date.accessioned2017-11-05T13:51:03Z
dc.date.available2017-11-05T13:51:03Z
dc.date.created2017-11-03T14:25:43Z
dc.date.issued2013-08-16
dc.identifier.isbn978-82-14-05640-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2464084
dc.description.abstractRapporten beskriver forsøk med hurtig innsalting av sildefilet. Hurtig innsalting blir sett på som alternativ til dagens forlakingsprosess i produksjonen av marinert sild. Man ønsker å undersøke hvor raskt man kan oppnå 7 % saltinnhold i filetene. Lavt vekttap er ønskelig, og forsøket gjennomføres med forskjellige konsentrasjoner saltlake. Man ønsker å finne en gunstig kombinasjon av hurtig innsalting og lavt vekttap. Resultatene viser at prosessen for hurtig innsalting er effektiv. Det er imidlertid relativt store vekttap ved oppnådde 7 % saltinnhold. Prosesser kjørt med lavere saltkonsentrasjon har vektøkninger, men har ikke oppnådd 7 % saltinnhold ved forsøkets slutt.nb_NO
dc.description.sponsorshipFHFnb_NO
dc.language.isomisnb_NO
dc.publisherSINTEF Fiskeri og havbruknb_NO
dc.relation.ispartofseriesSINTEF Fiskeri og havbruk rapporter;A24694
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectlnnsaltingnb_NO
dc.subjectMarineringnb_NO
dc.subjectNVG sildnb_NO
dc.subjectSaltreduksjonnb_NO
dc.subjectNatriumnb_NO
dc.titleHurtig innsalting av sildefilet. Sommerprosjekt 2013nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.rights.holderSINTEF Oceannb_NO
dc.source.pagenumber26nb_NO
dc.identifier.cristin1510811
cristin.unitcode7566,5,0,0
cristin.unitnameProsessteknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal