• Analyse av Sivas næringshager og inkubatorer i Innlandet 

      Sandberg, Eli; Bjelle, Eivind Lekve; Kvellheim, Ann Kristin; Ekambaram, Anandasivakumar; Vik, Lars Harald; Hatling, Morten Arnt (SINTEF rapport;2020:01069, Research report, 2020)
      Denne rapporten gir et teoretisk bakteppe for et innovasjonssystem, og trekker dette inn i Innland-kontekst ved å gjøre en grov kartlegging av Innlandets innovasjonsstruktur. Det er et stort mangfold i innovasjonsstrukturen, ...
    • Bioøkonomi i Innlandet - Tiltak og virkemidler 

      Sandberg, Eli; Hatling, Morten Arnt; Vik, Lars Harald (SINTEF rapport;2020:00943, Research report, 2020)
      Denne rapporten er en analyse som viser utfordringer med dagens virkemidler, og hvilke eksisterende og nye tiltak som kan utløse verdiskapingspotensialet i bioøkonomirelaterte næringer i Innlandet. Det er gjort en bred ...
    • D7.5 Final infrastructure Development plan 

      Malin, Minna; Auvinen, Heidi; Tukiainen, Pauliina; Härkönen, Mika; Jussila, Ari; Halvorsen, Trond; Vik, Lars Harald; Nikkanen, Ville; Hedeler, Barbara; de Buyn, Frederik (Research report, 2018)
      ERIFORE – European Research Infrastructure for Circular Forest Bioeconomy – has been an Infradev-1 project (GA No 654371, 1.1.2016 – 31.1.2018) under Horizon 2020 Framework Programme. The future mission of the ERIFORE ...
    • Gull i grønne skoger? Analyse av muligheter innen bioøkonomi i Innlandet 2050 

      Hatling, Morten Arnt; Vik, Lars Harald; Sandberg, Eli (SINTEF Rapport;2018:01161, Research report, 2018)
      Innlandet har store landbaserte bioressurser og en klar ambisjon om å bli Norges bioøkonomiregion. Denne rapporten presenterer resultatene fra en scenarioprosess med deltakelse fra et knippe nøkkelaktører fra bioøkonomien ...
    • The Norwegian seafood industry – Importance for the national economy 

      Johansen, Ulf; Bull-Berg, Heidi; Vik, Lars Harald; Stokka, Arne; Richardsen, Roger; Winther, Ulf (Journal article; Peer reviewed, 2019-06-03)
      Harvesting, processing, and exporting of seafood are longheld traditions in Norway due to its vast marine resources. In the 1970s, Norway became an international leader in marine aquaculture. The seafood industry is of ...
    • The Norwegian seafood industry – Importance for the national economy 

      Johansen, Ulf; Bull-Berg, Heidi; Vik, Lars Harald; Stokka, Arne; Richardsen, Roger; Winther, Ulf (Journal article; Peer reviewed, 2019)
      Harvesting, processing, and exporting of seafood are longheld traditions in Norway due to its vast marine resources. In the 1970s, Norway became an international leader in marine aquaculture. The seafood industry is of ...