Blar i SINTEF Open på emneord "By-products"
Viser treff 1-3 av 3
-
Prosessering av biråstoff fra sild til olje og proteinhydrolysat.Laboratorieforsøk med ulike proteaser og pilotforsøk med ultraferskt råstoff.
(SINTEF Fiskeri og havbruk rapporter;Al05063, Research report, 2010-11-02)Denne rapporten beskriver produksjon av olje og proteinhydrolysat fra frosset og ferskt biråstoff fra sild. Det er utført laboratorieforsøk med ulike enzymer for produksjon av proteinhydrolysater fra frosset råstoff. ... -
Proteins with neutral taste from salmon backbones
(SINTEF Fiskeri og havbruk rapporter;A23364, Research report, 2012-09-05)The main goal in this project is to find an economic and profitable technology for production of '"tasteless·· fish proteins from salmon backbones. Two possible sources/technologies for the isolation of the proteins are ... -
Sensory shelf life for protein products made from salmon backbones.
(SINTEF Fiskeri og havbruk reports;A23776, Research report, 2013-01-29)The main goal of this project was to determine the sensory shelflife of proteins with neutral taste. Proteins were isolated from both the solid phase (sludge) from salmon oil production and from cooked salmon backbones. ...