Nye fôringredienser i Norge: Potensielle forretningsmodeller for insekter, mikroalger og gressprotein
Research report
Published version
Date
2024Metadata
Show full item recordCollections
- Publikasjoner fra CRIStin - SINTEF AS [6009]
- Rapporter fra SINTEF Digital [315]
- SINTEF Digital [2568]
Abstract
Dette notatet er en del av leveransen til Sintef Digital, faggruppe for Regional
bærekraft og bioøkonomi, i NFR-prosjektet SusFeed. Følgende forsknings spørsmål belyses med basis i data samlet inn i prosjektet:
1. Hva kjennetegner forretningsmodeller blant norske produsenter av
fôringredienser basert på insekter, mikroalger og gressraffinering?
2. Hva er de største hindringene og utfordringene for økt bruk av nye
fôringredienser, sett fra produsentene og kraftfôrindustrien?
3. Hvilke strategier og ressurser bruker produsenter av nye fôringredienser
for å få innpass som leverandører til kraftfôrindustrien?
ISBN: 978-82-14-07098-9