Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorWinther, Ulf
dc.contributor.authorOlafsen, Trude
dc.contributor.authorHenriksen, Kristian
dc.contributor.authorAsheim, Bjørn Terje
dc.date.accessioned2017-09-23T18:42:28Z
dc.date.available2017-09-23T18:42:28Z
dc.date.created2017-09-21T14:51:26Z
dc.date.issued2014-08-08
dc.identifier.isbn978-82-14-05761-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2456401
dc.description.abstractSINTEF Fiskeri og havbruk har sammen med professor Bjørn Asheim gjennomført en analyse av innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet. Analysen vii inngå i det faglige grunnlaget til utvalget som foretar en gjennomgang av sjømatindustriens rammevilkår. Tre områder er belyst: 1) Ressursbruk i FoU knyttet til sjømatindustrien 2) Kompetanse og attraktivitet 3) Innovasjon og innovasjonsevne i sjømatindustrien En rekke tiltak som kan styrke innovasjonsevnen i sjømatindustrien foreslås, deriblant et forslag til de fem tiltakene som bør prioriteres høyest.nb_NO
dc.description.sponsorshipNa!rings- og fiskeridepartementetnb_NO
dc.language.isomisnb_NO
dc.publisherSINTEF Fiskeri og havbruknb_NO
dc.relation.ispartofseriesSINTEF Fiskeri og havbruk;A26255
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectlnnovasjonnb_NO
dc.subjectKompetansenb_NO
dc.subjectSjømatindustrinb_NO
dc.titleInnovasjon og kompetanse i sjømatindustriennb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.rights.holderSINTEF Oceannb_NO
dc.source.pagenumber73nb_NO
dc.identifier.cristin1496593
cristin.unitcode7566,2,0,0
cristin.unitnameFiskeriteknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal