dc.contributor.author | Winther, Ulf | |
dc.contributor.author | Olafsen, Trude | |
dc.contributor.author | Henriksen, Kristian | |
dc.contributor.author | Asheim, Bjørn Terje | |
dc.date.accessioned | 2017-09-23T18:42:28Z | |
dc.date.available | 2017-09-23T18:42:28Z | |
dc.date.created | 2017-09-21T14:51:26Z | |
dc.date.issued | 2014-08-08 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-14-05761-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2456401 | |
dc.description.abstract | SINTEF Fiskeri og havbruk har sammen med professor Bjørn Asheim gjennomført en analyse av innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet. Analysen vii inngå i det faglige grunnlaget til utvalget som foretar en gjennomgang av sjømatindustriens rammevilkår. Tre områder er belyst: 1) Ressursbruk i FoU knyttet til sjømatindustrien 2) Kompetanse og attraktivitet 3) Innovasjon og innovasjonsevne i sjømatindustrien En rekke tiltak som kan styrke innovasjonsevnen i sjømatindustrien foreslås, deriblant et forslag til de fem tiltakene som bør prioriteres høyest. | nb_NO |
dc.description.sponsorship | Na!rings- og fiskeridepartementet | nb_NO |
dc.language.iso | mis | nb_NO |
dc.publisher | SINTEF Fiskeri og havbruk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | SINTEF Fiskeri og havbruk;A26255 | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.subject | lnnovasjon | nb_NO |
dc.subject | Kompetanse | nb_NO |
dc.subject | Sjømatindustri | nb_NO |
dc.title | Innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.rights.holder | SINTEF Ocean | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 73 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1496593 | |
cristin.unitcode | 7566,2,0,0 | |
cristin.unitname | Fiskeriteknologi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |