Show simple item record

dc.contributor.authorUglem, Solveig
dc.contributor.authorSvendsen, Eirik Starheim
dc.contributor.authorNordtvedt, Tom Ståle
dc.contributor.authorTveit, Guro Møen
dc.contributor.authorWidell, Kristina Norne
dc.contributor.authorSchei, Marte
dc.contributor.authorErikson, Ulf Gøran
dc.contributor.authorStandal, Inger Beate
dc.date.accessioned2022-11-23T06:58:50Z
dc.date.available2022-11-23T06:58:50Z
dc.date.created2022-11-22T12:28:42Z
dc.date.issued2022-05-20
dc.identifier.isbn978-82-14-07596-0
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3033514
dc.description.abstractMålet for dette prosjektet har vært å kartlegge industrielle prosesser for produksjon av refresh-produkter av hvitfisk, vurdere hvordan enkelte deler av prosessen påvirker kvalitet, og identifisere tiltak som kan settes inn for å optimalisere kvalitet og holdbarhet på sluttproduktet. Denne rapporten gir en kort oppsummering av hovedfunnene i prosjektet. Prosjektet har anvendt ulike metoder for å kartlegge kunnskapsstatus og industrielle prosesser for produksjon av refresh-produkter av hvitfisk, samt å gjennomføre industriforsøk og lagringsstudie for ulike refresh-kjeder. Både litteraturstudier og industriforsøk har identifisert viktigheten av å benytte ferskt råstoff ved produksjon av refresh-produkter av torsk. De videre prosessene handler om å bevare mest mulig av denne kvaliteten og å benytte optimale metoder for innfrysing, fryselagring og tining.en_US
dc.description.abstractKartlegging og optimalisering av industrielle konsepter for refresh-produkter av hvitfisk - Refreshen_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherSINTEF Ocean ASen_US
dc.relation.ispartofseriesSINTEF rapport;2022:00505 A
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectRefresh-produkteren_US
dc.subjectHvitfisken_US
dc.subjectFrossen-tinten_US
dc.subjectTinten_US
dc.subjectKvaliteten_US
dc.titleKartlegging og optimalisering av industrielle konsepter for refresh-produkter av hvitfisk - Refreshen_US
dc.title.alternativeKartlegging og optimalisering av industrielle konsepter for refresh-produkter av hvitfisk - Refreshen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2022 SINTEF Ocean ASen_US
dc.source.pagenumber27en_US
dc.identifier.cristin2078119
dc.relation.projectFiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering: 901596en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal