dc.contributor.author | Erikson, Ulf Gøran | |
dc.date.accessioned | 2020-07-09T06:09:43Z | |
dc.date.available | 2020-07-09T06:09:43Z | |
dc.date.created | 2015-09-24T18:20:33Z | |
dc.date.issued | 2006-03-31 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2661499 | |
dc.description.abstract | Rapporten gir en oversikt over ulike måleprinsipper og sensortyper som en kunne tenke seg å anvende i forbindelse med automatisert prosessering av fersk fisk. Aktuelle brukere av slik teknologi er fiskemottak, slakteri- og foredlingsbedrifter (filet). Måling av ferskhet og bederving er således ikke inkludert i denne sammenheng. Med dagens teknologi peker to måleteknikker seg ut som spesielt aktuelle. Dette er maskinsyn og NIR. Maskinsyn er valgt som tema for PhD-kandidat innen RF 2 innen Strategisk Institutt Program 2001-2005. | en_US |
dc.language.iso | mis | en_US |
dc.publisher | SINTEF rapport | en_US |
dc.relation.ispartof | SINTEF Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | SINTEF Rapport; | |
dc.relation.ispartofseries | ;SFH80 A065028 | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.subject | Prosessering av fisk | en_US |
dc.subject | Automasjon | en_US |
dc.subject | Sensorer | en_US |
dc.subject | Prosesskontroll | en_US |
dc.subject | Kvalitetskontroll | en_US |
dc.subject | Fish processing | en_US |
dc.subject | Automation | en_US |
dc.subject | Sensors | en_US |
dc.subject | Process control | en_US |
dc.subject | Quality control | en_US |
dc.title | Research Field 2 - Sensors and measuring techniques: An overview Strategic Institute Program: "Efficient and economic sustainable fish processing industry" | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.rights.holder | © SINTEF Ocean AS | en_US |
dc.source.pagenumber | 43 | en_US |
dc.identifier.cristin | 1268777 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |