Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
SINTEF
Publikasjoner fra CRIStin
Publikasjoner fra CRIStin - SINTEF Energi
Vis innførsel
Hjem
SINTEF
Publikasjoner fra CRIStin
Publikasjoner fra CRIStin - SINTEF Energi
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Superchilling of organic Food : part 1: Concept, State-of-the-Art and Potential for small scale implementation
Bantle, Michael
;
Claussen, Ingrid Camilla
;
Tolstorebrov, Ignat
Research report
Åpne
TR+A7583.pdf (2.325Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2427876
Utgivelsesdato
2016-08-01
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - SINTEF Energi
[1614]
SINTEF Energi
[1731]
Originalversjon
SINTEF Energi. Rapport. SINTEF Energi, 2016
Beskrivelse
-
Utgiver
SINTEF Energi AS
Serie
SINTEF Energi. Rapport;TR A7583
Opphavsrett
SINTEF Energi
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk